B. Daerah
B. Daerah, 15.08.2019 16:21, aldifanjordi

Ukara iki owahana dadi bada krama alus : simbah iki mau kesel banget banjur turu ana kamar

answer
Jawaban: 1

Pertanyaan Lain: B. Daerah

image
B. Daerah, 23.07.2017 22:30, fifin2886
Ana ing ngendi papan dununge pandhawa
Jawaban: 1
image
B. Daerah, 01.11.2018 03:39, kacang3754
Barudak keur sisindiran kecap sisindiran dina kalimah di luhur mangrupa
Jawaban: 1
image
B. Daerah, 22.08.2019 18:10, nuel2999
Ngadega ing saben burine adgimu yen mengko nonton wayang ig desa sekar. ubahen ning ngoko alus
Jawaban: 2
image
B. Daerah, 23.08.2019 12:15, manantaanisa4262
Endhas gundhul dikepeti, a. sing bodoh lan sing pinter pada nemu cilaka b. wong sing wis kepenak uripe oleh kamukten c. wong loro padha dene pintere d. wong kacilakan marga barang kang banget dikarepi
Jawaban: 1
Apakah Anda tahu jawaban yang benar?
Ukara iki owahana dadi bada krama alus : simbah iki mau kesel banget banjur turu ana kamar...

Pertanyaan:

Konu
B. Daerah, 07.04.2020 17:43
Konu
PPKn, 07.04.2020 17:43
Konu
B. inggris, 07.04.2020 17:43
Konu
Matematika, 07.04.2020 17:43
Konu
IPS, 07.04.2020 17:43
Total masalah yang diselesaikan di situs: 28920867